"Всяко постижение в науката започва с опит и свършва с него" Алберт Айнщайн

23.03.2011 г.

Пари от Интернет

Тази статия е за хора които не търсят бързата печалба, а редовната. С повече търпение, ще можете да си изкарвате по 5-6 $ седмично, и то само за 5 мин на ден и единственото нещо което трябва да правите е да цъкате върху 4 реклами на ден и да седите на тях по 30 сек. Тази възможност ви дава сайта ОНБУКС , той е един от най-сигурните сайтове които плащат. За да започнете ви е необходима само регистрация. Не теглите никакви програми и други подобни глупости.

Първия месец, ще можете да направите не повече от 3 $, защото няма да имате възможността да си поканите приятели (така наречените реферали) да се регистрират от вашия персонален линк за регистрация, който може да разпространявате.По този начин вие ще печелите повече, от всеки поканен приятел вие взимате половината му приходи за деня. За да получите възможността да разпространявате този линк, трябва да сте регистрирани поне от 30 дена и да сте цъкнали на 100 реклами (това става бързо ако сте редовни). Също така вие можете да наемете реферали като дадете по 0.25 $ и те ще кликат за вас 30 дена.

Ето и как да започнете. Първо се регистрирате в този сайт:

Това е първата страница от тука вие можете да управлявате действията си:
От бутона view ads вие следите колко реклами имате за деня. На които да цъкате.
Като изберете view ads ви излиза следния прозорец:
Тука ви излизат рекламите. Отивате на някоя и натискате върху името. Ще се покаже една синя точка натискате и върху нея и ви зарежда рекламата.

След като сте изгледали рекламата, ще се появи следния прозорец. Натискате върху повтарящата се буква (в случая А) и сте готови. Тези действия отнемат не повече от 5 мин на ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар