Продукти
- 800 г праз лук
- 250 г тесто
- 100 г кашкавал
- 4 яйца
- 50 г масло
- 150 мл сметана
- 1 орех
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
Приготвяне
Измийте и нарежете лука на едро. Разтопете в тиган маслото и прибавете натрошения орех, праз лука, малко вода, подправете със сол, черен пипер и оставете да се задушава за 10 минути, като бъркате периодично. Извадете лука и го изцедете от мазнината. Намаслете тава и разстелете тестото. Разбийте яйцата заедно със сметаната, подправете и прибавете праз лука. Разбъркайте добре и сипете върху тестото, като поръсите с настъргания кашкавал. Загрейте фурната до 180 градуса и запечете до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар